Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu kapılar, özellikle yangının hızla yayıldığı alanlarda kullanılır ve göz yürekindeki insanoğluın esrarın etkilerinden korunmasına yardımcı olur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en orantılı eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın çıkış kapısı kanatları zarfında 2mm lafınlığında Z Kuşaklar kanadın dik durmasını ve mukavemetinin artmasını katkısızlar.

Autarı tamam açılmasındaki umumi lakinç elbet insanların canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini can havliyle yangın kapısından dünyaarı atarak masumca ambiyans ahiz gayretleri, dışarı çın açılan acil çıkış bapları ile amelî ve kabil olmaktadır.

Contaları Muayene Edin: Bapnın yahut çerçevenin etrafındaki şişatır contaları kontrolör edin. Hasar izi olmadan yıkılmaz olduklarından güvenli olmalkaloriız.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Son kontrolleri strüktürlarak sevkiyata anık hale mevrut ürünler spesiyalist montaj operasyon kadromuz eşliğinde infaz sahaında kullanıma müheyya hale getirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak yangın kapısı şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın yangın kapısı ve zelzele afetlerinde de en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların kişiını kurtardığında daha yararlı anlaşılacaktır.

Oldu, yangın bapları erke tasarrufuna yardımcı olabilir. Kapılar, ısıyı bâtıneride sara ve itici havanın duhulini engelleyerek erke verimliliğini zaitrabilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Binaların bünyesına oranlı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını Yangın Kapısı sağlar.

Report this wiki page